Innovatiefunctionarissen SAMEN

Hoe kunnen praktijkorganisaties en gemeenten meer profiteren van SAMEN? Hoe laat je kennisproducten landen op de werkvloer? Hoe kan je profiteren van de regionale infrastructuur voor innovatie en onderzoek die SAMEN biedt? Deze vragen staan centraal voor innovatiefunctionarissen. Zij zijn sinds kort aangesteld om de impact van de producten en leernetwerk SAMEN te vergroten. Deze groep kwam op donderdag 13 juni voor het eerst bij elkaar. De innovatiefunctionarissen maken samen met de themagroepen en projectleiders onderdeel uit van de Verbindingsgroep, een nieuw gremium in de structuur van SAMEN. De verbindingsgroep heeft als doel het uitwisselen en ophalen van kennis- en innovatievraagstukken. Hiermee geven we invulling aan een langer levende vraag onder de leden van SAMEN, en in het bijzonder de visiegroep. Hieronder zie je de nieuwe structuur weergegeven.

Niet goed leesbaar? Bekijk dan hier de nieuwe structuur.

De bijeenkomsten die met de verbindingsgroep worden georganiseerd, vervangen de bijeenkomsten die voorheen onder de noemer ‘werkplaats’ plaatsvonden en vinden gemiddeld 2 keer per jaar plaats. 13 juni bespraken we de:

  1. Invulling van de rol van innovatiefunctionaris
  2. Invulling van de ZonMw subsidie Programma Regionale Kenniswerkplaatsen Jeugd 2020-2024

Vragen? Laat het ons weten via info@awsamen.nl.

Lees hier meer over het Programma Kenniswerkplaatsen Jeugd 2020-2024Wil je meer weten over hoe we als SAMEN invulling geven aan deze subsidieoproep? Bekijk dan de pagina Regionale Kenniswerkplaatsen 2020-2024 op onze website.

Geplaatst in Nieuws.