Korting ISSA Conferentie 2019 (17-20 juni 2019)

Nog heel even en het is zover: ISSA Conferentie 2019 gaat van start. ISSA’s internationale conferentie over zorgomgevingen voor het welzijn van jonge kinderen en hun gezinnen biedt een uniek platform om te luisteren naar ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van het jonge kind, een kans om te leren van collegae en om kennis en ervaringen te delen uit het werkveld.

Korting voor JES Netwerk
Als u geïnteresseerd bent, dan kunt u zich nog steeds aanmelden voor de conferentie, bijvoorbeeld via de onderstaande blauwe aanmeldknop. U betaalt 375,- EUR in plaats van 500,- EUR, omdat u deel uitmaakt van het JES Netwerk (vermeld dit bij uw registratie in de ‘Comments’-sectie). Daarmee kunt u alles bijwonen. Het deelnemerspakket bestaat uit:

  • Toegang tot de pre-conferentie workshops op 17 juni 2019 (registratie verplicht);
  • Openingsreceptie op 17 juni 2019;
  • Toegang tot alle sessies tijdens de conferentie op 18-19 juni 2019;
  • Koffiepauzes op 18-19 juni 2019;
  • Lunches op 18-19 juni 2019;
  • Toegang tot alle veldbezoeken op 20 juni 2019 (registratie verplicht)
  • Digitale programma en conferentie-app.

Als medeorganisator en ambassadeur van de conferentie hoopt Stichting JES Rijnland dat u ook bij de conferentie aanwezig bent. Zo verzorgt JES Rijnland workshops tijdens de pre-conferentie en conferentie, is het organisator van twaalf veldbezoeken en coördineert en begeleidt het een speciaal programma voor de Singaporese delegatie. Dit, naast al het andere moois dat deze internationale onderneming met zich meebrengt. Meer weten? Bekijk het volledige programma dan hier of bezoek https://www.issa.nl/conference2019. Aanmelden kan via deze link.

Met vriendelijke groet, namens JES Rijnland,

Carolien de Groot
Directeur / Bestuurder

Geplaatst in Nieuws.