Downloads

Als Academische Werkplaats SAMEN willen we dé regionale netwerkorganisatie zijn voor innovatie in de zorg voor jeugd. Het delen van kennis door middel van workshops door onze leden gebeurt regelmatig, vandaar dat we enkele tips op een rij hebben gezet die je helpen bij het ontwikkelen ervan. Daarnaast maakt herkenbaar zijn als SAMEN onderdeel uit van onze positionering als netwerkorganisatie, vandaar dat we een eigen huisstijl hebben passend bij onze identiteit.

Wil je je vlog of presentatie voorzien van de huisstijl van AW SAMEN? Hieronder hebben we enkele bestanden voor je op een rij gezet om te downloaden. Gebruik de optie 'Afbeelding opslaan als...' nadat je met de rechtermuisknop op een afbeelding, of de optie 'Koppeling opslaan als...' als je op een video of een ander bestand klikt.

Zit wat je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@awsamen.nl.

Afbeeldingen

Logo AW SAMEN met beschrijving (png format)


Logo AW SAMEN  (png format)

 

Video

Powerpoint

Zelf workshops ontwikkelen

Een van de doelstellingen van de Academische Werkplaats SAMEN is kennis te delen binnen haar netwerk. Met regelmaat verzorgen leden workshops, themabijeenkomsten of symposia. Vanuit SAMEN bieden we je enkele tips die helpen bij het ontwerpen van een workshop.

Handreiking workshop ontwerpen